• U bent hier:
  • >home
  • >Ons bedrijf

Ons bedrijf


Bouwbedrijf Katerberg: al bijna 75 jaar Vakmanschap en Kwaliteit!


In 1935 is Bouwbedrijf Katerberg opgericht door Hendrikus Katerberg. Hij kon destijds een bestaand bedrijf overnemen. Jarenlang is het bedrijf gevestigd geweest aan de Wilhelminastraat in Westerbork. Door het constante hoge afwerkingniveau heeft Bouwbedrijf Katerberg zich op de kaart kunnen zetten en is nu een begrip in Westerbork en wijde omgeving.

Intussen heeft Rick Katerberg, kleinzoon van de oprichter, de leiding over het bedrijf. Sinds 1994 is het bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein de Noesten waar het de beschikking heeft over een moderne, goed geoutilleerde werkplaats. In deze werkplaats wordt het voorbereidend werk gedaan voor o.a.: stelwerk, timmerwerk en maatwerk kozijnen. Doordat deze werkzaamheden door eigen mensen wordt gedaan kan een snelle levering worden gegarandeerd.

Bouwbedrijf Katerberg is een kleinschalig bouwbedrijf waardoor er korte lijnen zijn. De 7 medewerkers zijn gespecialiseerd op diverse vakgebieden. Daarnaast wordt er bij bouwprojecten nauw samengewerkt met vaste onderaannemers waardoor wij garant kunnen staan voor een uitstekend eindresultaat.

Kortom: Een tevreden klant en een resultaat waar u nog jaren plezier aan beleeft is ons streven.
 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op.


Direct naar: